Loader

Zo flexibel is Bikkel schilderwerken

In 1960 is Joop Bikkel begonnen als zelfstandig schilder in de Velswijk, net buiten Zelhem, met als bedrijfsnaam Schildersbedrijf J Bikkel. Gerco Bikkel ging vanaf zijn 14e jaar met zijn vader mee schilderen op zaterdag en na schooltijd. Om zich verder te ontwikkelen heeft Gerco ervoor gekozen om eerst buiten de deuren van zijn vaders bedrijf te kijken en werd er een degelijke praktijkervaring opgedaan bij toenmalig schildersbedrijf Tammel in Zelhem. Vervolgens is Gerco werkzaam geweest bij Habeco verf leverancier te Doetinchem om de technische kant te doorgronden om zo zijn klanten, voordat zij een perfect uitgevoerde schilderopdracht laat uitvoeren, eerst zijn voorzien van een degelijk advies. In 2011 heeft Gerco het toenmalig schildersbedrijf J Bikkel weer nieuw leven ingeblazen echter de naam is veranderd in Bikkel schilderwerken.

Inmiddel beschikt Bikkel schilderwerken over een eigen spinhoogwerker en werken wij nu niet alleen voor particulieren maar werken nu ook succesvol samen met bedrijven als Staatsbosbeheer, Scholengroep GelderVeste en diverse VvE’s.

Kortom, Bikkel schilderwerken is een betrouwbaar bedrijf waar afspraken worden nagekomen. Al bijna 60 jaar!

Zoek u een betrouwbare schilder in de regio Zelhem of heeft u advies nodig?

Neem dat contact met ons op
Over ons
IS UW HUIS OF PAND TOE AAN EEN OPFRISSER?

KRIJG GRATIS HET BESTE ADVIES

Door onze jaren lange ervaring in het schildersvak en een grote kennis van de verschillende eigenschappen van verfsoorten kunnen wij u voorzien van het beste advies, geheel vrijblijvend!

Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan
 
Man